Silver Band-Live Music w Restauracji PALERMO w Policach

Silver Band - Live Music w Restauracji Palermo w Policach

W Restauracji PALERMO w Policach nie tylko można dobrze zjeść ale także posłuchać dobrej muzyki na żywo.
Specjalnie dla was będzie muzyka „na żywo” – zagra zespół muzyczny SILVER BAND.
Ta impreza rozpoczyna cykl imprez które będą się odbywać w każdą sobotę.
Będą organizowane wieczory muzyczne oraz pokazy artystyczne młodych talentów.
Również jesteśmy w trakcie przygotowań do wieczorów tanecznych.
Dostępna jest rezerwacja on-line lub telefoniczna 91 312 01 01
Zapraszamy melomanów i smakoszy.
Program artystyczny zespołu Silver Band – Live Music w Restauracji Palermo w Policach:
24.02.2012r. – Muzyka dla niegrzecznych dziewczyn i chłopców czyli brzemienia rockowe oraz bluesowe.
3.03.2012r. – Soul, smooth jazz i reggae.
8.03.2012r. Dzień Kobiet. Muzyka z filmów i seriali dla kobiet i nie tylko. Między innymi utwory z: Crime Story, Mision Imposible, James Bond, Pół żartem pół serio, Mężczyźni wolą blondynki, Dirty Dancing, Pulp Fiction, Shrek, M jak miłość, Klan, Na dobre i na złe, Adam i Ewa, Vabank itp. Oraz występ gościa specjalnego. Wielkiej ikony kobiecości i seksu czyli Marilyn Monroe. Aby to zobaczyć trzeba przyjść.
17.03.2012r. – Coraz bliżej wiosna. Zagramy w cieplejszych klimatach. Będziemy Was rozgrzewać przy gorących rytmach muzyki latino.
24.03.2012r. – Muzyka retro. Przenieśmy się w lata 20/30/40/50/60. Muzycy z zespołu muzycznego Silver Band wystylizowani na lata retro oraz mnóstwo muzyki tamtych lat.
31.03.2012r. – Podróż po Europie. Przeżyjecie wspaniałą muzyczną podróż. Hity prosto z Włoch, Czech, Francji, Hiszpanii, Portugalii, Anglii, Irlandii, a także Polski, bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.
Silver Band - Live Music w Restauracji Palermo w Policach