Oferujemy Państwu oprawę muzyczną i konferansjerską:

– wesel

– dancingów

– bankietów

– imprez okolicznościowych

– koncertów

– festynów

– imprez dla dzieci itp.

W naszej ofercie pojawiła się również oprawa muzyczna ślubów. Wykonuje ją wokalistka Sylwia Friday oraz saksofonista Paweł Baszak na organach kościelnych. Oprawa muzyczna obejmuje całą liturgię mszy ślubnej. W trakcie oprawy śpiewane są pieśni i psalmy oraz grane są  utwory nawiązujące do ceremonii ślubu. Więcej w kategorii Repertuar

Jeżeli kościół nie posiada swojego instrumentu, dysponujemy swoimi organami.

Oferujemy Państwu również oprawę muzyczną błogosławieństwa, wykonywanej na gitarze klasycznej i saksofonie sopranowym lub klarnecie. W trakcie błogosławieństwa śpiewana jest np. pieśń

pt. „Pobłogosław mnie matko i ojcze”

Zespół występuje w czteroosobowym składzie. W skład wchodzą wykształceni muzycy. Więcej można poczytać w dziale skład zespołu.

Wieloletnie doświadczenie w graniu na imprezach okolicznościowych i rozrywkowych stawia nas w czołówce firm zajmującą się oprawą muzyczną. Dbamy o markę i renomę naszego zespołu starając się spełniać wysokie wymagania naszych klientów. Do każdej imprezy przygotowujemy się indywidualnie.

Muzyka jest naszą pasją. Zajmujemy się nią na co dzień ucząc muzyki w szkole, prowadząc lekcje na instrumentach, akompaniując muzykom i tancerzom, biorąc udział w różnego rodzaju audycjach oraz występując  na dużej i małej scenie. Oprócz tego  piszemy teksty i muzykę,  scenariusze do spektakli muzycznych oraz występów artystycznych.

Główne nasze atuty to:

– muzykalność i umiejętność gry na żywo

– wnikliwie dobrany i bogaty repertuar

– wysokiej klasy instrumenty i nagłośnienie

– świetne brzmienie zespołu

– profesjonalne prowadzenie imprez

– kulturalne zachowanie

– doświadczenie i przyjemność z grania

W ofercie posiadamy również szeroki wybór konkursów i zabaw na poziomie, oprócz tego wykonujemy biesiadę przy stołach wspólnie śpiewaną z gośćmi.

Nasz zespół zajmuje się również oprawą muzyczną imprez dla dzieci i młodzieży. Naszymi klientami są szkoły, przedszkola lub osoby prywatne. W programie posiadamy zabawy taneczne, konkursy z nagrodami, mini spektakl muzyczny, w trakcie okresu świątecznego wspólne śpiewanie kolęd,  i wiele innych atrakcji.

Dla młodzieży szkolnej gramy różnego rodzaju bale i studniówki.

Aby szerzej  zapoznać się z naszą ofertą, zapraszamy do kategorii demo gdzie mogą Państwo posłuchać utworów muzycznych w naszym wykonaniu  oraz obejrzeć kilka filmów   z naszym udziałem. Zapraszamy również do galerii zdjęć.